Avantaje Financiare

Alăturându-te echipei Prestige îți maximizezi șansa de a deveni un model de top într-un timp mult mai scurt.

Veniturile modelelor care se alătură echipei noastre și se dedică profesiei cresc o dată cu vechimea și evoluția personală, astfel încât am putut face o medie a acestora:

  • În primele 3 luni modelul are nevoie de tot ajutorul, încurajarea și îndrumarea trainerului, precum și promovarea unui profil cât mai avantajos pentru el. În acest interval, în funcție de evoluția modelului, realizările acestuia pot crește până la $1500.

  • APLICĂ ACUM
  • De la 3 la 6 luni, modelul și-a depășit perioada de acomodare și iși formează un stil de lucru pe care să îl poată perfecționa. În acest interval, în funcție de evoluția modelului, realizările acestuia se pot încadra între $1500 și $2500.

  • APLICĂ ACUM
  • De la 6 până la 12 luni modelul și-a perfecționat stilul de lucru și poate depăși în orice moment pragul spre un model de top. În acest interval, în funcție de perseverența modelului, realizările acestuia se pot încadra între $2500 și $5000.

  • APLICĂ ACUM
  • Realizările unui model de top depășesc $5000 pe lună. Este modelul foarte cunoscut pe site care și-a valorificat potențialul la maxim și care știe să se păstreze la acest nivel, nefăcând rabat niciodată de la munca și timpul investite.

  • APLICĂ ACUM

Bonusuri și Concursuri

Pentru că, fiind la început, este de presupus că îți este mai greu să îți poți permite ca, pe lângă cheltuielile lunare să începi să investești în tine pentru a avea o evoluție considerabilă, Prestige Studio vine în ajutorul tău cu o serie de bonusuri concepute în așa fel încât să fie ușor accesibile:

Bonus Modelul Perioadei

Cea care va fi la fiecare tură cu zâmbetul pe buze în fața membrilor, are un machiaj impecabil, manichiura și pedichiura îngrijite, outfit-uri schimbate, oferă showuri inedite si, nu in ultimul rand, respecta timpul petrecut on-line, va primi bonus $50 la sfârșitul perioadei.

Contact

Bd. Expoziției, Zona Metrou 1 Mai, Sector 1, București

https://prestige-studio.ro/images/telefon.png

https://prestige-studio.ro/images/email.png