Despre Prestige Studio

CALEA SPRE SUCCES! Echipa Prestige Studio se poate rezuma la aceste trei cuvinte.

Putem spune că am reușit să ne perfecționăm de-a lungul timpului, să invățăm din greșeli si să reușim să aducem modelele noastre la cele mai ridicate cote, generând câștiguri foarte mari. Drumul nu a fost ușor dar, cu multă munca, ambiție și perseverenta, am reușit să ne atingem obiectivele.


Despre Prestige Studio
Despre Prestige Studio
Despre Prestige Studio

Încă de la apariția pe piata de videochat, Prestige Studio a investit continuu si nu a încetat să o facă nici în ziua de astăzi. Investim in dezvoltare, inovație, eficientizare.

Echipa Prestige Studio este formată din experți in domeniul tehnic, persoane cu experiență mare în domeniu, foste modele care stiu ce inseamna arta videochat-ului, care te pot indruma spre câștiguri foarte mari, câștiguri la care toți visăm și pe care ni le dorim.

Suntem responsabili de oferirea unui content media calitativ, de aceea managerul se ocupă de partea aceasta, iar tu ca model trebuie sa asculți de sfaturile noastre și să dai dovadă de seriozitate, de perseverență și ambiția de a te autodepăși.

Alătură-te echipei Prestige Studio!

Te așteptăm la un interviu pentru mai multe detalii.

Indiferent cat de strict respecți lucrurile care tin de imaginea personală: tehnică, aspect, igienă, etc. nu e niciodată îndeajuns. Comunicarea în limba engleză la un nivel mediu este esențială pentru videochat-ul profesional. De asemeni, pentru modelele care se orientează către sesiunile adresate membrilor mai comunicativi, este necesară o cultură generală peste medie, care sa permită o conversatie pe aproape orice temă.

Transparența cu care lucrăm îți va oferi confortul necesar pentru a-ți putea realiza visele. Vei avea acces 24/24 de ore la veniturile tale, pentru a ști tot timpul câți bani ai câștigat.


Despre Prestige Studio
Despre Prestige Studio
Despre Prestige Studio

Locația, aparatura de ultimă generație, veniturile mult așteptate, toate acestea fiind acompaniate de un colectiv minunat ce întotdeauna te fac să te simți ca intr-o familie.

Am descoperit de-a lungul anilor că cele mai importante lucruri într-un business sunt atitudinea pozitivă, bucuria cu care îti îndeplinești sarcinile zilnice, dorința de a iti asigura o viată cat mai frumoasă, lipsită de griji si dorinta de a-ti putea indeplini cele mai indraznete visuri.

Acestea fiind spuse, dorim ca studioul nostru să fie un loc în care modelele și restul echipei să vină cu bucurie, în care să existe întotdeauna o atmosferă relaxată și pozitivă, unde toată lumea să lucreze ca un tot, care are un singur scop: îndeplinirea tuturor dorințelor personale prin intermediul veniturilor castigate in colaborare cu Prestige Studio.

Program

Activitatea de videochat se desfasoara ca orice alt job, prestatie independenta sau prestatie de servicii. Programul se poate desfășura pe 3 ture zilnice de 8 ore fiecare.
Îți poți alege tura în care vrei să lucrezi.

Pauza de masă este de 1 ora pe zi, timp în care aveți posibilitatea să vă relaxați pentru a vă putea întoarce la activitate si de a da un maxim de randament. Zilele libere săptămânale sunt în număr de 2. Nu sunt zile fixe, se discută săptămânal cu managerul studioului, la alegerea voastră.

În videochat, timpul costă bani, astfel ca programul convenit trebuie respectat. Flexibilitatea constă în faptul că modelul are posibilitatea să își ia concediu pe perioada sesiunii sau a vacanțelor. În timpul sesiunilor, modelele fie își iau concediu, fie își iau mai puține ture, încât să treacă peste sesiune cu brio. De asemenea,pentru ca modelele care intra în acest job îsi achiziționează vacanțe cu destinații de mult dorite, aceste momente sunt cele mai asteptate.

Confidențialitate

Site-urile cu care colaborăm oferă posibilitatea blocării accesului anumitor tari. Astfel, putem bloca (si incurajam) accesul pentru Romania și, optional, pentru Italia, Spania, etc. Accesul în locație beneficiază de siguranța oferită de firma de pază cu care avem contract.

Contractul pe care îl semnăm este confidențial și prevede clauze reciproce privind respectarea confidențialității datelor.

Contact

Bd. Expoziției, Zona Metrou 1 Mai, Sector 1, București

https://prestige-studio.ro/images/telefon.png

https://prestige-studio.ro/images/email.png