Despre Videochat

Toată lumea știe despre videochat că ar putea fi o sursă importantă de venit și că este un subiect tabu. Noi vedem dincolo de aceste aspecte, abordăm acest job ca pe oricare altul, cu diferența că, dacă îl tratezi cu maxim profesionalism și seriozitate, aduce mult mai mult decât satisfacții financiare de moment, putând să iți asigure independența și viitorul.

Activitatea de videochat constă în legătura directă, prin intermediul calculatorului și al unei camere web, conectate la internet, cu oameni din toate colțurile lumii. Videochatul este cu adevărat o industrie din care se pot câștiga foarte mulți bani, însă doar dacă lucrurile sunt făcute cu un profesionalism desăvârșit.Alatura-te echipei Prestige Studio!

Te așteptăm la un interviu pentru mai multe detalii.În urma sesiunii utilizatorii plătesc un preț/minut, petrecut cu tine. Atât conținutul sesiunii cât și desfășurarea ei depind exclusiv de tine și, ești liberă să îndrepți conversația și desfășurarea ei exact în punctul în care dorești, ceea ce noi numim "o minte fulger".

Unii clienți sunt în căutare de prietenii cu modele cu care pur și simplu să vorbească, să își împărtășească problemele, simt nevoia de a fi ascultați și înțeleși, caută un refugiu din cotidian, iar în felul acesta se pot crea prietenii strânse. Există teoria conform căreia doar prin show-uri adult se fac bani in videochat. Aceasta teorie este complet falsă și s-a demonstrat contrariul de nenumărate ori. Teoria este propagată, pe de o parte, de modelele slab instruite in studiouri, care nu au înțeles nimic din esența preformării în această activitate și a modelelor prost informate de pe forumuri, bloguri, etc. iar, pe de altă parte, de persoane cu prejudecăți, care nu au nici cea mai mică idee, ci doar presupuneri, despre ce altceva mai înseamnă videochat-ul pentru membrii care apelează la această formă de relaxare și interacțiune virtuală: comunicare pură, terapie conversațională, eliberare a tensiunilor acumulate, mici fantezii pe care nu au cu cine să le împărtășească, s.a.m.d.

Videochatul a pornit ca formă de socializare, iar probabil peste 85% din banii câștigați din videochat se fac în urma discuțiilor și a prieteniilor legate cu persoane din toate colțurile lumii.

Cu alte cuvinte, fără comunicare de niciun fel cu membrul, nu ai cum să câștigi bani (de la limbajul corpului, care este un mod de comunicare necesar excelării în acest domeniu, până la arta de a conversa, sau mai clar spus, arta de a atrage și menține cât mai mult un membru într-o conversație).

Echipa Prestige îți pune la dispoziție tot suportul necesar, tehnic și uman, însă, cum profiți de ele, depinde de tine; tot ce îți trebuie este atitudine, ambiție, dorință, atenție, perseverență si răbdare. De restul ne vom ocupa noi...

ASPECTE LEGALE

In Romania activitatea de videochat este legala, fiind reglementata de legea 196/2003, ulterior modificata si completata prin legea 496/2004. Studio-ul nostru indeplineste toate criteriile legale pentru o desfasurare a activitatii in conditii optime. De asemenea, Prestige Studio , incheie un contract cu fiecare model in parte.

Varsta minima a oricarei persoane care solicita angajarea este de 18 ani.

NU acceptam la interviu o persoana care nu poate prezenta un buletin de identitate valabil.

Contact

Bd. Expoziției, Zona Metrou 1 Mai, Sector 1, București

https://prestige-studio.ro/images/telefon.png

https://prestige-studio.ro/images/email.png