Întrebări Frecvente

Află răspunsurile la cele mai frecvente întrebări legate de videochat, dar și strict de studioul nostru și de condițiile oferite.

Interviul constă într-o discuție liberă cu personalul din conducerea studioului, în urma căreia poți să afli orice îți dorești despre job. Spre finalul interviului, vei face un tur al studioului. Indiferent care este răspunsul tău, nu e obligatoriu să ne comunici decizia pe loc.
Media veniturilor in prima luna se poate incadra intre 800 $ - 1 500 $ pentru un model care respecta programul, este receptiv la sfaturile trainerului, are un aspect fizic placut si ingrijit si cunoaste limba engleza.
Toate tipurile de contract prevad 5 zile de lucru si doua zile libere intr-o saptamana, stabilite de comun acord.
Cunoasterea limbii engleze, cel putin la nivel mediu, este obligatorie in acest domeniu.
Da, avem posibilitatea de a deschide conturi pe ambele secțiuni. Despre diferența dintre adult și non-adult sunt multe de discutat și vom dezbate detaliile în cadrul interviului.
Nu colaborăm cu persoane minore. Te așteptăm la un interviu dupa ce ai împlinit vârsta de 18 ani.
Sigur. In sesiune poti sa iti iei concediu sau poti sa alegi un program mai flexibil, pentru a iti mentine cat mai ridicata pozitia pe site-uri.
În prima tură este de dorit ca modelul să înceapă cu un outfit din garderoba proprie, chiar si "nespecific", pentru a se acomoda mai usor. In continuarea primei perioade, modelul poate folosi garderoba studioului, urmand ca in perioadele urmatoare să isi comande outfit-urile dorite, cu ajutorul echipei noastre.
Studioul poate veni in ajutorul modelelor care doresc să își comande outfit-uri.
Din experienta noastra, timiditatea in acest domeniu poate fi chiar un avantaj sau calitate. Pe de alta parte, aproape sigur, dupa ce vei capata experienta, timiditatea se poate controla si vei avea din ce in ce mai multa incredere in tine.
Salariul se plătește bilunar, la 5 sau 6 zile dupa incheierea fiecarei perioade.

Contact

Bd. Expoziției, Zona Metrou 1 Mai, Sector 1, București

https://prestige-studio.ro/images/telefon.png

https://prestige-studio.ro/images/email.png